fbpx

Se întoarcea din Germania cu un permis fals de ședere în Polonia. Pățania unui moldovean la frontieră

Un moldovean a fost reținut la frontiera de la Cahul cu permis de ședere în Polonia fals. Bărbatul revenea acasă din Germania.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inițial, polițiștii de frontieră au depistat un permis de conducere polonez cu semne de falsificare, prezentat la controlul de frontieră. În cadrul verificărilor suplimentare, asupra individului s-a depistat și permisul de ședere.

Incidentul s-a înregistrat în seara zilei 30 aprilie. Bărbatul de 33 de ani este originar din raionul Orhei și era la volanul unui Peugeot înmatriculat în Germania. Fiind audiat, moldoveanul a recunoscut că actele false și le-ar fi perfectat contra cost în 2020, apelând la intermediari.

Bărbatul și-a motivat gestul prin faptul că intenționa să se angajeze mai ușor la muncă în statele europene. Totuși, acesta și-a putut continua călătoria, deoarece deținea și un permis veridic, eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

Actele neveridice au fost ridicate și urmează a fi supuse expertizei. În continuare, polițiștii de frontieră cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind deținerea și folosirea actelor oficiale false.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button