fbpx

Se apropie localele: Codreanu a înregistrat grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor, iar Ceban a depus documentele la CECEMC

Alegerile generale locale sunt tot mai aproape, iar pretendenții la funcția de primar al Chișinăului încep de pe acum pregătirile. Doi potențiali candidați în cursa electorală și-au depus astăzi documentele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba despre Ruslan Codreanu, care a declarat că va candida independent, și Ion Ceban – pretendent la funcția de primar al capitalei din partea Partidului Socialiștilor. Ambii au anunțat despre depunerea actelor necesare, printr-un mesaj pe pagina de Facebook.

„Astăzi am înregistrat grupul de inițiativa pentru colectarea semnăturilor. Sperăm ca mâine să fim acceptați și să primim listele, pentru a începe colectarea semnăturilor. Cine vrea să mă ajute, sunt aici.

Avem de colectat peste 10 mii de semnături. Zilele următoare voi anunța locurile unde vom colecta semnăturile”, a scris fostul primar interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu.

În același timp, și Ion Ceban a declarat că a decis să se implice în campania electorală pentru alegerile primarului Capitalei, întrucât nu îi este indiferentă soarta orașului.

„Am depus documentele necesare pentru înregistrare în calitate de candidat pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău din partea Partidului Socialiștilor.

M-am născut în acest oraș, aici am crescut și am studiat. În Chișinău s-au născut şi trăiesc copiii mei, familia mea. Fiecare problemă a municipiului este şi problema mea, dar şi a fiecăruia dintre noi”, a notat Ceban.

Totodată, candidatul socialist a adăugat că în cadrul campaniei va veni cu o ofertă electorală, care va fi prezentată tuturor locuitorilor capitalei.

Amintim că alegerile generale locale vor avea loc în această toamnă, la data de 20 octombrie.

Articole asemănătoare

Back to top button