fbpx

S-a răsturnat cu tractorul și a rămas blocat printre fiare. Bărbat din Telenești, internat la spital în stare gravă

Un bărbat s-a inversat cu tractorul și a rămas blocat printre fiarele acestuia. Intervenția salvatorilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) a fost solicitată. Incidentul s-a produs în localitatea Chiștelnița, raionul Telenești. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Duminică, 1 august, salvatorii din raionul Telenești au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 13:07.

Potrivit informațiilor recepționate un tractor de model T-25 a derapat de pe drum și s-a inversat, iar conducătorul auto un bărbat în vârstă de 59 de ani a rămas blocat între fiare în autovehiculul avariat.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care în cel puțin 10 minute au reușit evacuarea bărbatului din tractorul inversat. Acesta a suferit diverse traumatisme și a fost preluat de un echipaj de medici fiind transportat la spitalul raional în stare gravă pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite de poliție. Conform IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 55 de situații de risc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button