fbpx

Reacția lui Alaiba după publicarea presupuselor sale mesaje de pe Telegram: Niciodată nu folosesc cuvântul „bârfologie”

Ministrul Economiei Dumitru Alaiba a reacționat după publicarea presupuselor sale mesaje de pe Telegram. Acesta a scris într-o postare pe Facebook că „nu consideră necesar să comenteze operațiunile de dezinformare ale FSB-ului în țara noastră” și că niciodată nu folosește cuvântul „bârfologie”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În comunicarea cu cetățenii și cu reprezentanții mass media o să insist să vorbim despre problemele oamenilor, despre cum ajutăm economia și nu o să mă abat pe subiecte triviale, fake-uri, insinuări, denigrări. Nu avem timp de pierdut”, se arată în mesajul lui Alaiba.

Amintim că în după-amiaza zilei de miercuri, 9 noiembrie, canalele de Telegram ale președintei Republicii Moldova, Maia Sandu și vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte. Administrația prezidențială a confirmat ulterior acest lucru.

În urma acestor atacuri cibernetice, au fost publicate presupuse conversații personale ale ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, urmat de consilierul prezidențial, Dorin Recean, dar și Vadim Pistrinciuc, fost deputat al Partidului Liberal Democrat din Moldova, care în prezent ar fi consilierul neoficial al Maiei Sandu. Și ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, a fost vizată în cazurile de scurgere a informațiilor de pe Telegram.

Marți, 22 noiembrie, următoarea victimă a „spargerilor” a devenit noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba. Acesta a anticipat că i-a fost spart contul de Telegram.

Vezi și: Alaiba, după numirea sa la șefia Ministerului Economiei: Lucrurile care se pot întâmpla peste o săptămână nu vor dura trei luni

Articole asemănătoare

Back to top button