fbpx

Reacția Liceului „Orizont” după ce peste 100 de elevi și profesori din instituție s-ar fi intoxicat: Se face dezinfectare

Liceul Teoretic „Orizont” a venit cu o reacție după ce, în ultimele zile, peste 100 de elevi și profesori din instituție s-au adresat la medic, acuzând simptome specifice unor instoxicații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Administrația liceului susține că la fiecare filială a instituției sunt folosite aceleași produse alimentare, însă în alte filiale adresări similare precum în cea de la Ciocana nu au fost înregistrate.

Totodată, responsabilii din instituție menționează că în încăperea blocului alimentar a liceului din sectorul Ciocana se face dezinfectare cu scopul prevenirii răspândirii infecției virale.

„Săptămâna viitoare vor fi rezultatele de laborator epidemiologic care vor dovedi motivul înbolnăvirii. Vă rugăm insistent la primele simptome de înbolnăvire a copiilor, să vă adresați medicului de familie!”, precizează administrația.

Menționăm că instituția a fost informată că, actualmente, cazuri similare au loc și în alte instituții de învățământ din municipiul Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button