fbpx

„Rămânem alături și susținem aprofundarea reformelor”. Premierul român, mesaj de felicitare de Ziua Independenței R. Moldova

Prim-ministrul român, Florin Cîțu, i-a transmis, vineri, 27 august, un mesaj de felicitare șefei statului, Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea Independenței a Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, politicianul a asigurat-o pe președintă că România va rămâne alături de țara noastră și va susține aprofundarea reformelor.

„Am felicitat-o astăzi pe Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Am asigurat-o că rămânem alături și susținem aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european al Republicii Moldova”, a scris Cîțu.

De asemenea, premierul romând a anunțat că România a oferit un nou ajutor Republicii Moldova pentru a lupta împotriva COVID-19 – 100.000 de teste rapid e tip antigen.

„Vom continua și vom consolida proiectele de asistență și întreaga agendă de cooperare bilaterală. Chiar ieri am stabilit un nou ajutor pentru Republica Moldova în lupta împotriva Covid: trimitem 100.000 de teste rapide antigen”, a mai scris Florin Cîțu.

În final, acesta felicită cetățenii Republicii Moldova.

„Felicit Republica Moldova și pe cetățenii săi, cu prilejul sărbătorii lor naționale, și aștept ședința comună de Guvern de la Chișinău. La Mulți Ani, Republica Moldova! La Mulți Ani, cetățenilor moldoveni!”, a conchis politicianul român.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button