fbpx

PUN refuză AUR: Nu vor merge împreună la parlamentare

Partidul Unității Naționale (PUN) nu va merge la parlamentarele din 11 iulie împreună cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Președintele PUN, Octavian Țîcu, a declarat că nu acceptă ca formațiunea pe care o conduce să participe la scrutin sub logo-ul AUR. În același timp, Țîcu susține că ar fi acceptat oferta dacă ar fi fost propusă o siglă neutră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am propus constituirea unui bloc unionist, care să capteze toți unioniștii într-un bloc cu o denumite neutră, care să nu reflecte ambițiile politice ale AUR. A devenit clar că intențiile AUR sunt altele”, a declarat  Țîcu.

Dacă intențiile AUR-ului ar fi fost în corespundere cu aspirațiile pe care le au, ar fi putut veni înainte de lansarea AUR-ului în Moldova să discute cu PUN în vederea constituirii unui bloc. Însă, cest lucru nu s-a dorit”, a mai adăugat liderul PUN.

ZUGO amintește că AUR a chemat la dialog partidele unioniste cu scopul de a face front comun la parlamentare. Până acum, au răspuns pozitiv la ofertă Partidul Liberal și Uniunea Salvați Basarabia.

Articole asemănătoare

Back to top button