fbpx

Primăria capitalei va propune CSE redeschiderea teatrelor: „Spectatorii să fie așezați peste un scaun”

Primăria capitalei va propune Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) redeschiderea teatrelor. Subiectul ar urma să fie abordat de responsabili în această săptămână.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă restricția va fi ridicată, spectatorii vor fi așezați peste un scaun, afirmă edilul capitalei, Ion Ceban. potrivit lui, ei vor trebui să poarte masca și dă își dezinfecteze mâinile la intrare.

„Spectatorii să fie așezați peste un scaun, așa ca să fie respectată distanța socială, iar cei care vin la teatru să poarte mască și să-și dezinfecteze mâinile. Consider că nu are sens ca toate restaurantele şi pieţele să activeze, iar teatrele să rămână închise”, afirmă Ceban.

De menționat este că teatrele s-au închis și redeschis de mai multe or pe parcursul pandemiei. Unele voci din spațiul public critică măsura, menționând că există spații unde riscul de infectare este mai mare, însă acestea rămân funcționale.

Între timp, actorii au lansat în spațiul online o mișcarea prin care anunță că au nevoie de artă. Bunăoară, cei de la Luceafărul și-au scos încălțămintea pe treptele teatrului, comunicând astfel că vor să revină cât mai curând pe scenă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button