fbpx

Premier Energy: Aproximativ 10.000 de consumatori încă nu au fost conectați la electricitate

„Premier Energy Distribution” a prezentat în dimineața zilei de 24 noiembrie situația operativă din rețelele electrice din gestiunea operatorului de distribuție. Astfel, aproximativ 10 mii de consumatori mai rămân deconectați de la energia electrică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit companiei, până la ora 8:00 a zilei de 24 noiembrie, au fost reconectați peste 860.000 de consumatori din localitățile din centrul şi sudul țării.

În legătură cu înrăutățirea condițiilor meteo din timpul nopții manifestate prin ploi torențiale și vânt, s-au produs mai multe avarii în rețelele de medie tensiune, astfel încât la moment mai rămân fără tensiune aproximativ 10 mii de consumatori”, declară întreprinderea.

Operatorul de distribuție a energiei anunță că „a mobilizat echipele sale de intervenție pentru identificarea defectelor și realimentarea consumatorilor râmași fără energie electrică” și dă asigurări că va depune toate eforturile pentru restabilirea furnizării energiei electrice către toți consumatorii.

Forțele armate ale Rusiei au atacat pe parcursul zilei de 23 noiembrie mai multe orașele ucrainene, în special țintind obiectivele energetice ale țării vecine. În urma atacurilor întreg teritoriul Republicii Moldova a fost deconectat de la alimentarea cu energie electrică.

Articole asemănătoare

Back to top button