fbpx

„Pentru unii va fi un șoc acest lucru”. Dodon afirmă că nu s-a vaccinat pentru că era rândul prea mare la Sputnik V și susține că are anticorpi

Igor Dodon nu s-a vaccinat contra COVID-19. El susține că face analize o dată la câteva săptămâni și că are anticorpi, deși anterior nu s-a anunțat despre faptul că a suportat COVID-19.

Deputatul susține că vrea să se imunizeze cu Sputnik V, însă serul nu este actualmente disponibil în Republica Moldova. În același timp, el acuză guvernarea de blocarea importului acestui preparat.

„Încă nu m-am vaccinat. Pentru unii va fi un șoc acest lucru. O dată la trei săptămâni dau analize și constat că am încă niște anticorpi foarte puternici. Dar nu din acest motiv nu mă vaccinez. Eu vreau să mă vaccinez cu Sputnik V, iar ultimul lot de acest tip de vaccin a fost adus până la alegerile parlamentare. Atunci a avut loc un maraton de vaccinare la Palatul Republicii și am mers să mă vaccinez, dar era un rând prea mare și nu am vrut să profit. Nu am reușit”, îl citează descchide.md pe fostul președinte.

Amintim că Igor Dodon a anunțat despre faptul că are anticorpi încă din ianuarie 2021. Atunci acesta a fost acuzat pentru faptul că fiind președinte, în perioada dinaintea alegerilor prezidențiale, a vizitat zeci de localități din țară și a mers în deplasări, însă nu s-a autoizolat la revenire și nici nu a respectat întotdeauna măsurile de protecție.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button