fbpx

Partidul Șor va vota pentru ridicarea imunității lui Șor și Tauber și promite dezvăluiri despre „adevărații beneficiari” ai furtului miliardului

Fracțiunea Partidului Șor va vota pentru ridicarea imunității lui Ilan Șor și a Marinei Tauber și îndeamnă deputații din celelalte fracțiuni să susțină acest demers. Anunțul a fost făcut chiar de Marina Tauber, în cadrul unui briefing de presă, la care au participat și ceilalți deputați ai fracțiunii parlamentare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Fracțiunea Partidului Șor va vota cu ambele mâini pentru ridicarea imunității parlamentare a lui Ilan Șor și a Marinei Tauber. Decizia a fost luată la inițiativa liderului nostru, Ilan Șor, și la inițiativa mea.

Nu ne temem de nimic, nu avem ce ascunde, nu avem nevoie de imunitate. Suntem deschiși, vom colabora cu ancheta și cu toți cei care sunt cu adevărat interesați ca cei care sunt implicați în furtul miliardului să fie pedepsiți. Îi îndemnăm și pe ceilalți deputați să voteze pentru ridicarea imunității noastre. Deputații nu au nevoie de imunitate”, a spus Marina Tauber.

Denis Ulanov a amintit că Partidul Șor a pledat mereu pentru anularea imunității parlamentare a tuturor deputaților.

„Am fost și rămânem convinși că dacă Procuratura vrea să afle adevărul, atunci nu trebuie să se ocupe de show-uri politice privind ridicarea imunității parlamentare, ci de lucruri concrete și să-i interogheze pe cei care sunt cu adevărat vinovați. Reiterăm că deputații nu au nevoie de imunitate. Aceasta ar trebui să fie la fel cum este în multe dintre statele europene – imunitate politică”, a adăugat Denis Ulanov.

„Această guvernare este într-atât de lipsită de imaginație, încât nu s-a obosit nici măcar să inventeze ceva nou – același dosar prăfuit și aceleași acuzații sterile, pe care le întorc pe toate părțile de ani de zile, și pentru care ne-a fost ridicată deja imunitatea și anterior”, a adăugat Marina Tauber.

În același timp, ea a promis că, în curând, avocații lor vor face un șir de dezvăluiri interesante despre adevărații beneficiari ai furtului miliardului.

„Deocamdată nu vrem să intrăm în detalii juridice și nici să vorbim despre faptele care ni se incriminează, dar vă asigur că, în curând, veți afla niște lucruri foarte interesante. Inclusiv cine sunt adevărații hoți și escroci și cum încearcă ei astăzi să ne facă pe noi țapi ispășitori pentru păcatele lor. Da, vă anunț că mulți dintre dumneavoastră veți rămâne surprinși, pentru că unii sunt chiar aici, în preajmă, și fac acum execuții publice televizate”, a accentuat Marina Tauber.

Articole asemănătoare

Back to top button