fbpx

Partidul lui Chicu, întregistrat oficial: „Formațiunea are deja cinci organizații teritoriale”

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de ex-premierul Ion Chicu, a fost înregistrat, oficial, în Registrul de stat al persoanelor juridice. În același timp, Chicu a afirmat că formațiunea are deja cinci organizații teritoriale și circa 1.600 de membri. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Echipa noastră a reușit să parcurgă toți pașii prevăzuți de legislație pentru înregistrarea unui partid politic.După depunerea la ASP a setului de acte prevăzut de legislație pentru înregistrarea partidelor politice, instituția respectivă a înscris Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei în Registrul de stat al persoanelor juridice”, a scris Chicu pe pagina sa de Facebook.

În această perioadă, în jurul nostru s-au adunat peste 1600 de cetățeni, care și-au depus semnătura pentru aderarea la PDCM și crearea formațiunii”, a afirmat politicianul.

ZUGO amintește că fostul șef al cabinetului de miniștri, Ion Chicu, a anunțat, la 30 martie, că lansează un nou partid politic.

Citește și: Chicu anunță că a creat grupul de inițiativă pentru înregistrarea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei. Cine va face parte din formațiune?

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button