fbpx

Originalul i-ar fi fost ridicat de ucraineni, iar falsul – de cei moldoveni. Un bărbat a făcut cale întoarsă la vamă din cauza unui permis neautentic

Un șofer ucrainean a făcut cale întoarsă la frontieră, pe motiv că folosea un permis de conducere falsificat, acesta riscă și cercetare penală pentru ilegalitatea comisă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Joi, 4 august, în punctul de trecere a frontierei Tudora, în fluxul de călători prezent pe sensul de intrare în Moldova, a fost identificată persoana dată – cetățean ucrainean de 29 de ani.

Din primele cercetări a documentelor, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul nu corespunde unui act autentic. La audieri, tânărul a confirmat că a apelat la persoane străine, găsite pe rețelele de socializare, să-și perfecteze permisul.

Ar fi oferit pentru servicii 7000 hrivne. Motivul invocat de cetățean – documentul original i-a fost ridicat de către polițiștii ucraineni.

În continuare cazul este cercetat sub toate aspectele legale de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST.

Articole asemănătoare

Back to top button