fbpx

Omorul copilului de 2 ani de la Ciocana: Rezultatele expertizei psihiatrice în cazul celor două persoane bănuite de crimă

Tânăra de 19 ani și iubitul acesteia, care ar fi omorât fetița de un an și zece luni de la Ciocana și care i-ar aruncat corpul neînsuflețit într-o pădure, erau perfect conștienți de acțiunile lor în momentul crimei. Acest lucru a fost demonstrat de expertiza psihiatrică, informează procurorul de caz, potrivit Jurnal TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi suspecți au fost aduși  din nou în fața instanței, unde urmează să le fie prelungită măsura de arest, la demersul procurorilor.

„Expertiza psihiatrico-psihologică a fost efectuată, persoanele sunt recunoscute responsabile pentru faptele săvârșite. Concluziile expertizei urmează să fie anexate la cauza penală. Nu putem, în baza acestei expertize, să spunem exact în ce stare erau la comiterea omorului, dar cert este că erau conștienți”, a precizat Anastasia Juravliova, procurorul care gestionează cauza penală.

Totodată, Anastasia Juravliova a declarat că au fost dispuse o serie de alte expertize și că se întreprind mai multe acțiuni de urmărire penală.

„Ei nu-și recunosc vina, dar colaborează cu ancheta. Considerăm că la moment există probe suficiente în privința lor, dar pentru a fi o urmărire penală complexă noi trebuie să efectuăm toate acțiunile de urmărire penală posibile”, a punctat procurorul Anastasia Juravliova.

Citește și: foto | Tânăra de 19 ani și iubitul acesteia, care ar fi ucis fetița de aproape 2 ani, aduși în fața instanței

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button