fbpx

O moldoveanca a fost admisă la numai 9 ani la Conservatorul din Milano

O fetiță născută din mamă moldoveancă și tată italian a dovedit un talent extraordinar și a fost admisă la numai 9 anișori la Conservatorul din Milano, deși are o vârstă mai mică decât cea permisă în regulamentul instituției, scrie rotalianul.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se numește Martina Meola și pasiunea sa este pianul. Un nume de care cu siguranță vom mai auzi pentru că fetița deja a emoționat și uimit o lume întreagă.

Martina Meola s-a născut în Italia, dar a trăit apoi cea mai mare parte din timp în Republica Moldova. În primăvara anului 2022, Martina a fost finalistă la Romania’s Got Talent, după ce a cântat la pian legată la ochi.

„Mă numesc Meola Martina, am 8 ani (în 2022 – n.r.) și vin din Republica Moldova, din Chișinău, dar sunt născută în Italia, la Milano. Mama mea este din Republica Moldova, iar tatăl meu este italian. Mama mea s-a dus în Italia ca să lucreze ca medic, iar acolo l-a cunoscut pe tata, era pacient. S-au îndrăgostit și apoi ei au rămas acolo în Italia și așa m-am născut eu în Italia, dar la vârsta de 4 ani, am venit în Republica Moldova”, a povestit micuța pianistă la Romania’s Got Talent.

Articole asemănătoare

Back to top button