fbpx

O mașină s-a răsturnat, iar alta a fost tamponată violent pe traseul Chișinău-Hîncești. Două persoane, transportate la spital

Două persoane au fost transportate la spital după ce o mașină s–a răsturnat, iar alta a fost tamponată violent. Accidentul s-a produs ieri, 27 octombrie, la ora 14:10.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul unei mașini de model Dacia se deplasa din direcția mun. Chișinău spre raionul Hîncești, ne-a comunicat Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP. Acesta, însă, a pierdut controlul volanului, partea carosabilă fiind umedă.

Ca urmare, vehiculul s-a izbit de parapetul din direcția opusă, ulterior a fost proiectat pe banda inițială de deplasare, apoi a tamponat o mașină de model Honda. Conducătorul care se afla în Dacia, dar și pasagera sa de 44 de ani, au fost preluați de ambulanță pentru investigații medicale.

Precizăm că, un accident similar s-a produs noaptea trecută și la Anenii Noi. Șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a ajuns într-un șanț, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Articole asemănătoare

Back to top button