fbpx

O mașină a Poliției s-a izbit de un pilon la Botanica. Oamenii legii urmăreau o motocicleta care ar fi circulat neregulamentar

O mașină a Poliției a Poliție s-a izbit de un pilon la Botanica. Accidentul s-a produs în timp ce oamenii legii urmăreau o motocicletă care s-ar fi deplasat neregulamentar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aproximativ la ora 00:45, un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă, fiind antrenat în serviciu, a observat o motocicletă care se deplasa cu lumina deconectată. Conducătorul unității de transport ar fi ignorat somațiile legale ale angajaților Poliției.

Conform oamenilor legii, motociclistul nu ar fi reacționat și nu s-ar fi supus cerințelor de a stopa, iar în spate avea și un pasager. Așadar, accelerând, acesta ar fi provocat accidentul.

Ca urmare, mașina de model Dacia, condusă de un ofițer de 27 de ani, a derapat, apoi s-a tamponat într-un pilon. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit.

Ulterior, indivizii care se deplasau cu motocicleta au fost reținuți. Aceștia urmează a fi trași la răspundere conform legislației în vigoare.

Articole asemănătoare

Back to top button