fbpx

O mamă ar fi fugit dintr-un spital din Moldova cu un copil suspect de coronavirus, agresând medicii. „Am sesizat poliția”

O femeie din Moldova cu un copil ce prezintă simptome de coronavirus ar fi agresat medicii, fugind din spital. Aceasta se adresase la Unitatea de Primiri Urgente, astfel – urma să fie internată la Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă susținut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Potrivit responsabililor, pentru a găsi femeia, a fost sesizată poliția.

„Cazul de ieri, din păcate, nu e unic. Mămica, agresând cadrele medicale, a fugit din Unitatea de Primiri Urgente. Nici nu ne-a permis să examinăm copilul, decât doar la etapa asistenței medicale de urgență. Am solicitat ajutorul polițiștilor.

Aveți încredere în personalul medical, noi vrem ca să fiți sănătoși, nu vă supărați când vă impunem anumite restricții, ele sunt necesare pentru a nu infecta alte persoane”, a anunțat directoarea Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii, Ludmila Bîrcă.

Ea urma să fie izolată într-o boxă. Nu este ceva ieșit din comun… Cu regret vă zic, nu toți conștientizează riscul la care se expun pe ei și pe copii. Poate fi considerată o neglijare în coraport cu copiii săi”, a declarat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Articole asemănătoare

Back to top button