fbpx

O femeie, reținută pentru că și-ar fi înjunghiat concubinul în timp ce o bătea. Individul rănit, găsit într-un parc

O femeie a fost reținută pentru că i-ar fi înjunghiat concubinul în timp ce o bătea. Individul a fost găsit rănit într-un parc din sectorul Rîșcani al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 29 octombrie, oamenii legii fiind alertați despre faptul că pe teritoriul parcului amplasat pe bd. Moscova se află o persoană cu rană în regiunea abdomenului. La fața locului grupa operativă a stabilit că este vorba despre un bărbat de 53 de ani, vizibil în stare de ebrietate.

Individul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Ca urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, s-a stabilit că victima, aflându-se în apartamentul concubinei, a consumat băuturi alcoolice împreună cu ea.

Ulterior între cei doi s-ar fi iscat un conflict, femeia ar fi luat un cuțit de bucătărie și i-ar fi aplicat concubinului o plagă în regiunea abdomenului, astfel cauzându-i leziuni corporale. Ca urmare, victima ar fi părăsit de sine stătător locuința unde a avut loc infracțiunea.

Femeia în vârstă de 53 de ani, a fost escortată la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecta și-a recunoscut vina, menționând că individul ar fi bătut-o.

Actualmente, bănuita este cercetată penal în stare de libertate pentru violență în familie. Ea riscă cel mult 180 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la trei ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button