fbpx

O batrână a rămas fără 15.000 de lei după ce fusese petrecută de o femeie până acasă

S-a dus la oficiul poștal după pensie, iar până ce a ajuns acasă, rămâsese fără ea. O femeie în vârstă de 44 de ani, originară dintr-o localitate din raionul Ungheni, a fost reținută de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Botanica, fiind suspectată de furtul portofelului ce aparținea unei bătrâne. Aceasta nu este la prima abatere, fiind judecată pentru infracțiuni analogice și circulația ilegală a drogurilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul a avut loc la data de 16 iulie, polițiștii fiind sesizați de o femeie de 83 ani, ce a comunicat că a fost deposedată de portofelul în care se afla pensia pe mai multe luni a bătrânei. La fața locului, victima a comunicat forțelor de ordine că în timp ce ieșea din oficiul poștal, unde a primit pensia, de ea s-a apropiat o femeie care s-a oferit să o însoțească până acasă.

Ulterior, cele două au mers la cumpărături după care suspecta a însoțit bătrânica până la domiciliu. Acasă, victima a depistat lipsa portmoneului în care se afla suma de 15.455 de lei.

În final, suspecta a fost reținută și escortată la inspectorat, unde în cadrul audierilor aceasta și-a recunoscut vina.

Astfel, femeia în vârstă de 44 de ani este cercetată penal pentru furt, iar pentru fapta comisă riscă amendă în mărime de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button