fbpx

foto | O bătrână a decedat, iar trei copii au ajuns la spital după ce focul a cuprins un apartament din sectorul Botanica. Mai mulți locuitori ai blocului, evacuați de urgență

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-un bloc cu cinci etaje din sectorul Botanica al capitalei. Ca urmare, o bătrână a decedat, iar trei copii au ajuns la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat pe str. Sarmizegetusa, iar apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:16. Potrivit IGSU, incendiul a avut loc într-un apartament cu două camere de la etajul trei al blocului. La fața locului au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție.

Angajații IGSU au evacuat imediat mai multe persoane din locuințele vecine. Arderea a fost localizată la 06:42. În timpul intervenției, salvatorii au scos din casa cuprinsă de flăcări o femeie în vârstă de 73 de ani. Aceasta s-a ales cu arsuri și a fost preluată de Ambulanță, dar a decedat în drum spre spital. La fel, trei minori din apartamentul de alături s-au intoxicat cu produsele de ardere și au fost transportați la Institutul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău.

Incendiul a fost lichidat la ora 07:12, iar în urma acestuia au fost distruse mai multe bunuri materiale din două odăi. Cauza și circumstanțele arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Articole asemănătoare

Back to top button