fbpx

Noi detalii despre crima de la Holercani. Bănuitul ar fi fost într-o relație cu adolescenta care a decedat

Bărbatul de 27 de ani, care ar fi împușcat două adolescente la Holercani, Dubăsari, ar fi fost într-o relație, timp de doi ani, cu una dintre tinere. Mai cu seama, conform ProTV, este vorba despre fata care a decedat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rudele minorei au relatat jurnaliștilor că suspectul s-a întors acum câteva zile din străinătate și s-ar fi certat cu tânăra. Sursa citată face referire la sora adolescentei, care a relatat că aceasta a mers în vizită la o prietenă.

Deoarece era oră târzie, familia a telefonat-o, însă ea nu a răspuns. Ulterior, sora ei l-ar fi contactat pe tânăr, însă ar fi ridicat receptorul minora și ar fi povestit că și-a pierdut telefonul și că vine spre casă.

Ulterior, rudele ar fi fost telefonate de prietena pe care o vizitase adolescenta. Aceasta le-ar fi relatat că a auzit împușcături, iar rudele au pornit să caute minora. Mai târziu, mama copilei a fost contactată de polițiști și i s-a comunicat că adolescenta a fost împușcată.

Din spusele surorii fetei, minora l-ar fi părăsit pe individ după ce acesta a devenit gelos. Potrivit ei, bărbatul ar fi dus-o anterior pe tânără într-o pădure și ar fi bătut-o.

Amintim că, în noaptea de luni spre marți, un bărbat de 27 de ani ar fi împușcat în două adolescente. Apoi, acesta ar fi transportat-o pe una dintre ele la spital și a dat bir cu fugiții, fiind ulterior reținut de oamenii legii pe șoseaua Chișinău-Criuleni. Asupra lui a fost depistată și o armă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button