fbpx

Moment istoric! Sheriff Tiraspol va juca primul meci în grupele Ligii Campionilor

Moment istoric pentru fotbalul moldovenesc! Miercuri, 15 septembrie, Sheriff Tiraspol va juca primul meci în grupele Ligii Campionilor și vor întâlni la Tiraspol pe Șahtar Donețk.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din teren, Sheriff va fi condus de căpitanul Frank Castaneda, un jucător care are 36 de goluri marcate în tricoul clubului de la Tiraspol.

În lotul echipei Sheriff sunt cinci fotbaliști din Republica Moldova. Cel mai experimentat dintre ei este portarul Serghei Pașcenco, care înaintea debutului în Liga Campionilor a vizitat vechiul stadion al „viespilor”.

Meciul Sheriff – Șahtar se va disputa pe Arena Mare a CS Sheriff, cu începere de la ora 19:45. Partida va fi difuzată pe mai multe posturi de televiziune din țară.

Prețul biletelor este de 150 ruble (170 lei), 200 ruble (225 lei), 450 ruble (500 lei), 500 ruble (560 lei), 700 ruble (790 lei) și 1000 ruble (1120 lei). Biletele pot fi achiziționate de la terminalele Agroprombank, de pe site-ul biletpmr.com sau de la casa de bilete a stadionului, în ziua meciului.

Citește și: foto | De pe internet adunate: Calificarea lui Sheriff în Liga Campionilor – sursă de inspirație pentru glumele internauților

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button