fbpx

Mesajul președintelui pentru moldoveni de Crăciun pe rit vechi. „Fiecare să-și facă datoria de patriot, de părinte, de prieten, de om destoinic”

Igor Dodon a felicitat aseară moldovenii cu ocazia Crăciunului pe rit vechi. El le-a dorit ca sărbătoarea să le aducă înțelepciune și cumpătare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele i-a îndemnat pe moldoveni să construiască împreună o societate consolidată, fiind oameni destoinici. La fel, el a spus că își dorește ca oamenii să aibă un gând bun pentru Moldova și să se mândrească cu țara lor.

„Suntem în perioada celor mai frumoase sărbători ale poporului nostru. Aceste sărbători îmbină tradiția populară, valorile creștine și speranța într-un viitor mai bun. Fie ca sărbătoarea Nașterii Domnului să ne unească familiile, să ne ofere înțelepciune și cumpătare, să ne aducă lumină, dragoste și căldură în inimi și în case.

Vreau ca în aceste zile, când toată lumea îşi pune dorințe, să avem un gând bun și pentru Moldova, să-i dorim un an plin de schimbări pozitive și să avem cu toții mai multe motive de bucurie și de mândrie cu țara în care trăim.

Fiecare să-și facă datoria profesională, de patriot, de părinte, de creștin, de prieten, de om destoinic. Aceste calități stau la temelia unei societăți consolidate și de succes, pe care o construim împreună.

Sărbători senine! Crăciun luminos pentru sufletele noastre!”, a scris președintele e pagina sa oficială.

Articole asemănătoare

Back to top button