fbpx

Manifestanții anunță că vor reveni marți la proteste! „Cu regret constatăm un moment dureros”

Protestatarii anunță că vor reveni marți la proteste. Potrivit luni, după ce le-au promis că vor găsi soluții timp de 24 de ore, unii deputați nu le-ar mai răspunde la telefon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, manifestanții le solicită aleșilor poporului să vină cu o explicație. Totodată, potrivit TV8, ei solicită demisia șefului de la Ministerul Agriculturii – Ion Perju.

În același timp, Platforma DA transmite printr-un comunicat de presă că deputatul Radu Mudreac le-ar fi promis joi seara manifestanților că va reveni cu soluții în 24 de ore, însă ar fi anunțat astăzi colegii din Legislativ că se retrage din procesul de negocieri, deoarece fermierii i-ar fi spus că nu este credibil după ședința nocturnă de miercuri a Parlamentului.

„Am impresia că intenționat se dorește tensionarea situației lângă Parlament. Cineva de la guvernarea lui Dodon vrea violențe, care urmează să fie puse în cârcă opoziției. Veniți și discutați cu agricultorii! Demonstrați măcar un pic de curaj, nu provocați un conflict extins în situația actuală extrem de tensionată și vorbiți cu oamenii”, menționează Alexandru Slusari după evenimentele de astăzi.

Precizăm că agricultorii au adus tractoarele în centrul capitalei, fiind nemulțumiți de politica bugetar-fiscală. Ulterior, aceștia au cerut demisia Executivului și alegeri parlamentare anticipate, dar și explicații în ceea ce privește unele îndemnizații care le-au fost promise. Vineri acestora li s-au alăturat și transportatorii, care au adus autobuze și microbuze în fața Parlamentului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button