fbpx

foto | Agricultorii protestează la Guvern. Polițiștii au împânzit spațiul din jurul Executivului

Agricultorii protestează în fața Guvernului. Polițiștii au împânzit spațiul din preajma Executivului și au format cordon în jurul clădirii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reporterul ZUGO informează de la fața locului că manifestanții scandează „Șor și Dodon la pușcărie” și „Jos uzurpatorul”. Aceștia „au migrat” de la o intrare la alta, însă nimeni nu a ieșit să discute cu ei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Amintim că evenimentul din centrul capitalei este organizat de Federația Națională a Fermierilor, împreună cu Comitetul Coordonator al Agricultorilor și alte asociații profesionale din domeniu. Manifestanții nu sunt mulțumiți de atitudinea autorităților față de problemele pe care le întâmpină.

Aceștia așteaptă ca prim-ministrul sau cineva dintre deputați să discute cu ei despre mai multe proiecte bugetar-fiscale propuse de autorități și majorarea TVA. Potrivit lor, odată ce vor fi implementate, măsurile le vor afecta activitatea. De asemenea, agricultorii solicită și compensații pentru culturile de grupa a doua după ce au suferit din cauza secetei din acest an.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button