fbpx

Manevra care putea lua mai multe vieți: Opt persoane, inclusiv patru copii, transportați la spital după un impact violent

Opt persoane, inclusiv patru copii, au ajuns la spital după un accident violent. Impactul a avut loc duminică dimineața în apropiere de Sadaclia, Basarabeasca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați la ora 8:40. Preliminar, un bărbat de 41 de ani, fiind la mașina unui Opel Vectra, ar fi efectuat o manevră de depășire fără a se asigura. În vehiculul condus de el se aflau patru copii de 6, 7, 10 și 11 ani.

Drept urmare a acțiunilor individului, vehiculul său a tamponat lateral stânga automobilul de aceeași marcă, ne-a comunicat Cristina Crudu, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției. Mașina era condusă de un bărbat care avea doi pasageri în mașină.

Toate persoanele au fost transportate la spital cu traumatisme neesențiale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager, ofițerii constatând că aceștia nu erau în stare de ebrietate. Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.

Foto: IGP

 

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button