fbpx

Mama a șase copii, găsită fără suflare în propria locuință. Recent a fost omorât tatăl copiilor

O femeie de 35 de ani din raionul Ștefan Vodă a fost găsită în această dimineață fără suflare. Cadavrul a fost depistat de către fiica mai mare, în vârstă de 15 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Adolescenta a anunțat asistenta medicală din localitate, oamenii legii au fost alertați la ora 06:30. Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP, ne-a comunicat că, potrivit declarațiilor rudelor, femeia s-ar fi simțit rău timp de mai multe zile, având simptome specifice răcelii, dar nu a solicitat ajutorul doctorilor.

Medicul legist nu a găsit semne de moarte violentă pe corpul ei. Preliminar, decesul ar fi survenit din cauza pneumoniei.

Femeia avea la întreținere șase copii minori, cu vârsta cuprinsă între 2 și 15 ani. Actualmente, Poliția din Ștefan Vodă, împreună cu administrația publică locală, întreprind măsurile necesare pentru plasarea copiilor într-un centru de plasament.

Poliția precizează că soțul femeii decedate astăzi a fost omorât în bătaie pe 5 octombrie 2020, în urma unui conflict cu un bărbat de 26 de ani. Pe acel caz, Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă a pornit o cauză penală, iar suspectul a fost reținut și ulterior plasat în arest.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button