fbpx

MAEIE: Niciun moldovean nu a avut de suferit în urma incendiilor din Antalya

Niciun moldovean nu a avut de suferit în urma incendiilor din Antalya. Informația a fost comunicată de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform informațiilor obținute de la Serviciul Situații Excepționale din Turcia, echipele de jandarmerie au evacuat persoanele care se aflau în apropierea zonelor periculoase, printre acestea nefiind moldoveni.

Totodată, cetățenii moldoveni care se confruntă cu o situație dificilă, specială, sau cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de urgență al Ambasadei Republicii Moldova la Ankara + 90 538 687 21 01 și numărul de urgență al Consulatului general al Republicii Moldova la Istanbul +90 535 983 01 73.

„Recomandăm în continuare cetățenilor Republicii Moldova să respecte anunţurile autorităţilor locale, să păstreze în locuri sigure documentele şi valorile personale, biletele de călătorie, banii, cărţile de credit și să evite circulaţia pe timp de noapte, locurile aglomerate şi deplasarea în zone afectate de incendii”, a mai transmis MAEIE.

Amintim că mai multe incendii de vegetație au izbucnit în zona Manavgat din Antalya, Turcia.

Articole asemănătoare

Back to top button