fbpx

live, foto, doc | Capitala a dat start sărbătorilor de iarnă. A fost inaugurat Pomul de Crăciun

Străzile capitalei au fost cuprinse de feeria sărbătorilor de iarnă. Inaugurarea Pomului de Crăciun și a iluminatului de sărbătoare a avut loc în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Ca și în anul precedent, locuitorii municipiului Chișinău vor avea parte de un pom artificial. Bradul a îmbrăcat straie de Crăciun, fiind animat de luminițe colorate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primăria a publicat și programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbatorilor de iarnă 2021-2022.

Astfel, pe durata sărbătorilor de iarnă, între orele 16:00-20:00, în preajma Pomului de Crăciun va răsuna muzică cu tematica sărbătorilor de iarnă, iar vizitatorii vor putea beneficia de poze gratuite cu Moș Crăciun.

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun sărbătorit pe stil nou, în preajma Pomului de Crăciun, între orele 17:15-18.30, va avea loc activitatea de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Ajunul Crăciunului”, iar de la 19:00-20:00, va avea loc Gala Festivalului de promovare a tradițiilor și obiceiurilor sărbătorilor de iarnă „Florile Dalbe”. Evenimentele vor fi transmise la postul public național Moldova 1 și pe rețelele de socializare, în direct și în reluare.

Totodată, vor fi amenajați pomi de Crăciun și în sectoarele inclusiv: în scuarul Complexului memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”, din bulevardul Moscovei; în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor; bulevardul Mircea cel Bătrân, intersecție cu strada Petru Zadnipru – la rond; Havuzul Pietonal, bulevardl Decebal, 22; scuarul Preturii Botanica, strada Teilor, 10, Scuarul „Mihai Dolgan”, strada Bulgară, 43.

Vezi evenimentul din centrul capitalei mai jos.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vezi întregul program al acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbatorilor de iarnă 2021 mai jos.

542293852 Programul Acțiuni… by ZUGO

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button