fbpx

La frontieră s-au depistat 44 de teste false la COVID-19 în primele zile din aprilie. Mai mulți deținători afirmă că nu ar ști că sunt neveridice

Doar în primele zile din aprilie, la frontieră au fost depistate 44 de teste false la COVID-19. Documentele au fost ridicate la Briceni, Palanca, Sculeni, Tudora, dar și la Aeroportul Internațional Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția de Frontieră informează că, în baza analizei de risc, în mai multe puncte de trecere au fost inițiate cercetări privind deținerea testelor negative de către călători. Incidentele au fost consemnate pe ambele sensuri de deplasare, fiind documentați cetățeni moldoveni, dar și trei străini.

În cadrul audierilor, cei mai mulți dintre deținători s-au eschivat de la declarații sau și-au arătat indignarea față de cele depistate, comunicând că nu ar fi în cunoștință de cauză.

Ofițerii de investigații cercetează fiecare caz în parte, pentru a elucida toate circumstanțele. Urmează a fi identificate și atrase la răspundere persoanele implicate în comiterea infracțiunii.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button