fbpx

Ion Ceban, recunoscător consilierilor municipali pentru că au votat bugetul capitalei: Mulțumesc pentru efort și maturitate

Primarul capitalei, Ion Ceban, a mulțumit consilierilor municipali pentru faptul că au votat ieri bugetul pentru anul 2020 în două lecturi. Astfel, spune oficialul, nu va fi blocată activitatea autorităților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Edilul-șef a precizat că pentru această inițiativă au votat toți cei prezenți în sala – 40 de consilieri.

„Astfel nu va fi blocată activitatea municipalității și vom putea realiza toate proiectele propuse, de la infrastructura capitalei la modernizarea orașului, precum și implementarea proiectelor social-culturale.

Mulțumesc colegilor pentru efortul depus și pentru responsabilitatea și maturitatea de care au dat dovadă. Este timpul să muncim pentru viitorul municipiului, iar cei care ne vor judeca vor fi cetățenii.

Este o reușită comună cred eu, care nu a mai fost înregistrată în istoria capitalei. Succes tuturor!”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Amintim că proiectul de buget municipal pe anul 2020 prevede venituri în sumă de 4,3 de miliarde de lei, inclusiv transferuri în sumă de 2,4 de miliarde de lei de la bugetul de stat și cheltuieli în sumă de 4,6 de miliarde de lei. Totodată, se prevede un deficit bugetar de 291,6 de milioane de lei.

Citește și: video | Replici tăioase și acuzații grave la ședința CMC după ce primarul a propus aprobarea bugetului municipal în lectură finală

Articole asemănătoare

Back to top button