fbpx

Încă un lucrător medical, răpus de COVID-19. Colegi: „Am rămas cu o rană adâncă în suflet”

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un specialist. Coronavirusul a luat viața asistentei medicale superioare Nadejda Don, care a activat în Spitalul Raional Criuleni timp de 50 de ani. Anunțul despre trecerea în neființă a femeii a fost făcut de Asociația de Nursing din țara noastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Anunțăm cu adâncă tristețe și profundă durere decesul asistentei medicale superioare Ndejda Don. A venit la serviciu și a decedat fiind afectată de virusul COVID-19. Va pleca deja la altă casă, la îngerii păzitori ca să vegheze în continuare… . O pierdere foarte mare. Toate asistentele medicale au plâns împreună. Este foarte dureros să-ți pierzi colegii. Sincere condoleanțe familiei și colegilor îndurerați”, au scris colegii pe pagina de Facebook.

În același timp, despre decesul Nadejdei Don a scris, într-un grup pe Facebook, și medicul Cristina Boclinca. Aceasta subliniat că evenimentul i-a lăsat „cu o adâncă rană în suflet”.

Potrivit autorităților, peste 70 de lucrători ai sistemului medical din Republica Moldova au fost răpuși de coronavirus, până în acest moment.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button