fbpx

Încă un caz tragic în seara de Crăciun: Un tânăr de 18 ani s-ar fi aruncat de la etajul superior al unui bloc din capitală

Un tânăr de 18 ani a decedat după ce s-ar fi aruncat de la etajul superior al unui bloc din capitală. Tragedia s-a produs ieri, oamenii legii fiind alertați în jurul orei 17:25.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că persoana care a telefonat la 112 a comunicat că pe bd. Moscova, în curtea casei o persoană ar fi căzut de la înălțime. La fața locului, grupa operativă a stabilit că tânărul a căzut de la balconul comun, amplasat la ultimul etaj.

Victima a fost preluată de un echipaj medical, dar din cauza traumelor suportate s-a stins din viață în drum spre spital.Oamenii legii au stabilit că tânărul a sărbătorit, împreună cu alți șase prieteni, la domiciliul unuia dintre aceștia.

Pe marginea cazului a fost inițiat un proces penal. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele tragediei și motivul pentru care tânărul s-ar fi aruncat în gol.

Articole asemănătoare

Back to top button