fbpx

Încă doi specialiști au pierdut lupta cu virusul COVID-19. Câți lucrători medicali infectați s-au stins din viață de la începutul pandemiei

Încă doi medici din Republica Moldova au pierdut lupta cu noul coronavirus. Decesele au fost anunțate în această seară, 16 februarie, de Ministerul Sănătății. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba de Georgeta Răileanu, medic imagist la Penitenciarul nr. 16 și Grigore Bazarnîi, medic la Sanatoriul Preventoriu „Constructorul”.

Georgeta Răileanu, de 72 de ani, a fost internată Spitalul de Stat în prima zi a acestei luni, pe când Grigore Bazarnîi, de 82 de ani, a fost îngrijit Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, începând cu 29 ianuarie.

Ministerul Sănătății adresează condoleanțe rudelor medicilor decedați. „Suntem alături de familiile îndurerate. Să le fie țărâna ușoară”.

De la începutul pandemiei, 83 de lucrători medicali au decedat din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19.

Amintim că, astăzi, în Republica Moldova au fost confirmate încă 965 de cazuri de infectare cu COVID-19. Din numărul total, 48 sunt lucrători medicali: medici – 23, asistenți medicali – 21, personal auxiliar – 4.

Citește și: Repartiția celor 965 de cazuri de infectare cu COVID-19, depistate marți în Republica Moldova

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button