fbpx

În capitală începe sezonul de încălzire. De mâine, toate blocurile vor fi conectate la agent termic

În capitală începe sezonul de încălzire. De mâine, toate blocurile urmează să fie conectate la agent termic, anunță autoritățile publice locale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de viceprimarul Ilie Ceban. Hotărârea vine în contextul temperaturilor până la +10 grade Celsius, înregistrate timp de trei zile consecutiv, în intervalul orelor 18:00 – 06:00.

Totodată, Primăria informează că, actualmente, au fost deja conectate la rețeaua termică centralizată 130 de grădinițe, 36 de școli și licee, precum și 30 de instituții medicale. De asemenea, la solicitarea gestionarilor fondului locativ, este livrat agent termic centralizat în 189 de blocuri din Chișinău, din totalul celor 2730.

În context, administrația capitalei le sugerează gestionarilor fondului locativ să se asigure că fac cereri de conectare în timp util, astfel încât locuitorii Chișinăului să beneficieze de căldură în apartamente. Potrivit informațiilor, Termoelectrica asigură conectarea blocurilor la rețeaua centralizată timp de patru ore.

Articole asemănătoare

Back to top button