fbpx

foto | Viteza nu iartă! Un tânăr de 18 ani a decedat în urma unui accident. Toți pasagerii au fost transportați la spital

Accident fatal la Edineț. Un tânăr de 18 ani a decedat pe loc în urmă ce a derapat cu mașina de pe traseu și s-a izbit într-un copac. Potrivit Poliției, șoferul conducea cu viteză excesivă și mai avea alți trei pasageri. Incidentul s-a petrecut miercuri, 1 decembrie, în jurul orei 22:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, accidentul rutier s-a produs pe traseul M-5 în apropierea satului Bratușenii-Noi din raionul Edineț.

La fața locului au intervenit polițiștii, dar și o echipă de descarcerare al Serviciului Situații Excepționale și serviciul medical de urgență. Preliminar, oamenii legii au constatat că, un tânăr de 18 ani, șoferul unui automobil de marcă BMW se deplasa pe traseul M-5 în direcția orașului Cupcini, raionul Edineț, având viteză excesivă.

Drept urmare, acesta a pierdut controlul volanului, a derapat în partea stângă a traseului și s-a tamponat într-un copac. Din nefericire, șoferul a murit pe loc.

Totodată, s-a stabilit că, în automobil se mai aflau trei pasageri: două tinere și un bărbat cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care au suferit diverse traumatisme, fiind transportați la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button