fbpx

foto, video | Un chișinăuian, maltratat într-o pădure și forțat să le dea 40.000 de lei unor pretinși polițiști. Indivizii au fost arestați pentru 30 de zile

Un bărbat din Chișinău s-a trezit cu patru indivizi la ușa locuinței sale, care s-ar fi prezentat drept polițiști. Așa-zișii ofițeri veniseră să-i percheziționeze casa, sub pretextul că acesta ar ascunde droguri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbații au aplicat violența fizică asupra victimei și au pretins suma de 40.000 de lei, după care i-au sustras mai multe bunuri materiale. Indivizii l-au urcat forțat pe chișinăuian într-un automobil și l-au dus într-o pădure, unde au continuat să-l maltrateze, la fel, pentru a mai obține bani.

Scenele au fost filmate chiar de presupușii agresori, iar poliția a intrat în posesia înregistrărilor. În urma măsurilor efectuate, cei patru indivizi au fost reținuți, iar PCCOCS a obținut în instanța de judecată aplicarea arestului preventiv în privința acestora. Dacă vinovăția bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă de la 5 la 7 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button