fbpx

foto, video | Trafic infernal pe străzile capitalei. Mai mulți șoferi, nevoiți să petreacă dimineața în ambuteiaj

Pe străzile capitalei s-au format ambuteiaje infernale marți dimineața. Șoferii au fost nevoiți să petreacă timp îndelungat în ambuteiaje în mai multe sectoare ale capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acești au publicat pe rețelele de socializare imagini cu rândurile de mașini. Potrivit lor, s-a format aglomerație în trafic în special în sectorul Ciocana al capitalei.

Unii sunt de părerea că de vină ar fi conducătorii de maxi-taxi, care protestează astăzi și nu au ieșit la serviciu. Alții, însă, relatează despre câteva accidente pe podul de pe str. Ismail, din cauza cărora s-ar fi format ambuteiajele.

Datele Poliției arată că, la ora 08:20, pe str. Iu. Gagarin spre C. Negruzzi din sectorul Botanica, la intersecția str. V. Lupu și V. Belinski de la Buiucani, pe porțiunea str. București din sect. Centru, de la Ciuflea până la V. Alecsandri, pe str. Pann Halippa, pe tronsonul str. Vadului Vodă, cuprins între M. Sadoveanu și T. Vladimirescu la Ciocana, dar și la sensul giratoriu de pe str. A. Russo, pe str. Florilor, Calea Orheiului și bd. Renașterii Naționale din sectorul Rîșcani se circula intens și cu dificultate.

În același timp, din imaginile publicate de martori observăm că la stațiile de așteptare s-a format aglomerație. Oamenii așteaptă transportul public, care, din cauza manifestațiilor anunțate, este supraîncărcat.

 

Foto: GBM via Facebook
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button