fbpx

foto, video | Patru vehicule, printre care și un microbuz de rută, s-au tamponat la Anenii Noi. Două persoane, transportate la spital

Patru vehicule, printre care și un microbuz de rută, au fost implicate într-un accident în raionul Anenii Noi. Impactul a avut loc aseară, aproximativ la 19:20.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informația a fost confirmată pentru ZUGO de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Repesciuc. Potrivit ei, șoferul unui Volkswagen staționa pe partea dreapta, în direcția localității, pentru a schimba o roată a automobilului. În spatele acestuia s-a oprit un alt vehicul de model Dacia pentru a ceda trecerea rutierei de pe ruta Chișinău-Ștefan Vodă. Ulterior, șoferul unui Nissan, care nu a respectat limita de viteza, a tamponat cu mașina sa Dacia. Din inerție, aceasta s-a izbit de celelalte două vehicule.

În urma accidentului, doi dintre șoferi au ajuns la spital cu comoții cerebrale. Actualmente, oamenii legii cercetează cazul. Aceștia urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Articole asemănătoare

Back to top button