fbpx

foto, video | Accident grav în centrul capitalei: Tija unui troleibuz a spart parbrizul unei mașini pe sens giratoriu

(update, ora 11:47) 

Ofițera de presă a Poliției capitalei, Svetlana Scripnic, a precizat că șoferul din vehicul este un bărbat de 59 de ani. Acesta a fost transportat la spital. Șoferul troleibuzului are 37 de ani. Potrivit ei, persoana care va fi găsită vinovată de accident va fi pedepsită în funcție de leziunile pe care le-a suportat victima.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update, ora 11:28) 

Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, a precizat pentru ZUGO că troleibuzul se deplasa pe ruta nr. 17. Potrivit ei, vehiculul este de model vechii și a cedat arcul barei. La fața locului a intervenit Ambulanța și Poliția, iar organele de drept urmează să se expună. Pe marginea cazului a fost deschisă o anchetă.

(update, ora 11:04) 

Ofițera de presă a Poliției capitalei, Svetlana Scripnic a confirmat pentru ZUGO informația despre accident. Potrivit ei există o persoană traumatizată. Oamenii legii lucrează actualmente la fața locului.

Știrea inițială

Tija unui troleibuz a spart parbrizul unei mașini în această dimineață. Accidentul s-a produs pe sensul giratoriu de pe bd. Constantin Negruzzi din centrul capitalei.

Potrivit martorilor, la volanul vehiculului s-ar fi aflat o tânără. Deocamdată nu se cunoaște dacă aceasta a avut de suferit în urma impactului.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei defecțiuni tehnice, relatează deschide.md. Conform jurnaliștilor, persoana care era la volan ar fi fost transportată la spital. Totodată, internauții afirmă că în zonă s-au format ambuteiaje din cauza accidentului.

ZUGO a solicitat informații de la Poliție capitalei și comentariile Regiei Transport Electric Chișinău. Revenim cu alte detalii la subiect.

Foto via Facebook
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button