fbpx

foto, video | A donat cărți și a discutat cu părinții și profesorii. Zinaida Greceanîi, prezentă la careul dedicat primului sunet la un liceu din capitală

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a fost prezentă la careul dedicat primului sunet la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău. Aceasta le-a urat succes elevilor și profesorilor în noul an școlar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În mesajul adresat, Greceanîi le-a dorit școlarilor un an nou cu multe împliniri, iar părinților și pedagogilor – răbdare pentru a crește oameni educați și deștepți.

„Primul sunet este o sărbătoare plină de emoții, care nu se uită toată viața. Pentru copiii din clasa I este primul sunet din viața lor, iar pentru cei din clasa a XII-a – este ultimul careu de început de an școlar”, a menționat președinta Parlamentului. 

Aceasta a dăruit bibliotecii liceului un set de carte, a îndemnat copii să citească și a stat de vorbă cu părinții și profesorii.

”Calde felicitări tuturor cu ocazia Zilei cunoștințelor! Profesorii să se mândrească că au crescut oameni adevărați, iar picii de clasa I să dea dovadă de răbdare pe drumul spre carte”, a mai spus Greceanîi.

Articole asemănătoare

Back to top button