fbpx

foto | Un nor de fum dens s-a ridicat deasupra unui sat din Criuleni. Cinci echipaje de pompieri au luptat cu un incendiu

În dimineața zilei de 23 octombrie, pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit pentru a lichida un incendiu produs într-un angar din localitatea Bălțata, raionul Criuleni. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 08:15.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit datelor recepționate, un depozit pentru pregătirea alimentației pentru iepuri a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea incendiului, la fața locului imediat au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, pompierii au stabilit că focul a afectat o suprafață de aproximativ 1400 de m2, iar acoperișul angarului s-a prăbușit parțial. Salvatorii au reușit localizarea arderii la ora 09:24. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

Angajații IGSU au reușit să salvaze alte construcții alăturate pe o suprafață de 1000 de m2. Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Articole asemănătoare

Back to top button