fbpx

foto | Un copil de 4 ani a decedat în urma unui accident violent. Părinții și frații au fost internați la spital

Un accident violent s-a petrecut în noaptea de sâmbătă, 16 octombrie, la Ungheni. O fetiță de 4 ani a decedat, iar întreaga sa familie a fost internată de urgență la spital. Impactul a avut loc după ce o mașină a încercat să depășească un alt automobil, a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină, care se deplasa regulamentar.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, accidentul a avut loc pe traseul național R-1 Ungheni-Chișinău, la intrare în satul Pîrlița, în jurul orei 22:10.

Un șofer de 34 de ani, care conducea un BMW 520, a încercat să depășească un automobil și a intrat pe contrasens, tamponând frontal o mașină de model Toyota Corolla, care se deplasa regulamentar. În autovehicul se afla șoferul de 43 de ani, soția acestuia de 36 de ani și trei copii, de 8, 4 și 2 ani.

În urma impactului, atât șoferii ambelor mașini, cât și pasagerii din Toyota s-au ales cu vătămări corporale, fiind transportați de urgență la Spitalul Raional Ungheni. Din nefericire, copilul de 4 ani a decedat.

Niciun șofer nu consumaseră băuturi alcoolice. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: Inspectoratul de Poliție Ungheni

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button