fbpx

foto | Un cioban beat din Sîngerei a trezit adrenalina în polițiști. Ar fi tras cu arma în timp ce era urmărit de oamenii legii

Un tânăr de 22 de ani din Sângerei a trezit adrenalina în sângele polițiștilor. Bărbatul care activa în calitate de cioban ar fi sustras 200 de lei din mașina proprietarului stânei de oi pe care o păzea. Acesta a fost observat de proprietar și a dat bir cu fugiții. Oamenii legii i-au dat de urmă, fiind surprinși însă cu focuri de armă venite din direcția ciobanului aflat în stare de ebrietate. Din fericire, tânărul a fost imobilizat și nu a reușit să rănească pe nimeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, incidentul s-a petrecut în seara de luni, 27 iunie, în jurul orei 21:00. Imediat ce ciobanul a fost surprins cum sustrăgea banii, acesta a fugit într-o pădure din apropiere. Oamenii legii au reușit să-l localizeze. La un moment dat, tânărul de 22 ani a efectuat mai multe împușcături dintr-o armă de vânătoare în direcția grupului de polițiști.

Atacatorul a fost imobilizat și condus la Inspectoratul de Poliție Sîngerei. Fiind supus testării alcooscopice, s-a dovedit faptul ca se afla în stare de ebrietate, având cu o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,71 mg/l.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar aceasta nu ar fi prima lui abatere de la lege. Bărbatul a fost condamnat anterior, iar în iunie 2021 fusese eliberat.

Foto: politia.md
Foto: politia.md

 

Articole asemănătoare

Back to top button