fbpx

foto | Un BMW și un taxi s-au ciocnit violent în capitală. În ce stare sunt șoferii?

Un accident cu impact violent a avut loc ieri în capitală. Un BMW și un taxi s-au ciocnit la intersecția străzilor Calea Orheiului și Ceucari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO a contactat ofițera de presă a Direcției de Poliție din mun. Chișinău, Natalia Stati, pentru a afla mai multe detalii. Potrivit ei, poliția a fost sesizată aseară, la ora 23:35 de minute. Astfel, la fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere.

„Polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două unități de transport: un automobil Skoda (ce aparține unei firme de taxi) și un BMW. Șoferul de 33 de ani al primei mașini menționate, suferind leziuni, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a comunicat ofițera.

Menționăm că, în acest caz, a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Preliminar, de accident s-ar face vinovat șoferul BMW-ului, care nu ar fi cedat trecerea. În dependență de leziunile cu care s a ales celălalt conducător, v-a fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Articole asemănătoare

Back to top button