fbpx

foto | Un bărbat ar fi murit strivit de o motocicletă condusă de un minor beat

Un bărbat din raionul Ungheni a decedat după ce a fost strivit de o motocicletă condusă de un minor. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de duminică, 31 iulie în localitatea Stolniceni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție (IP) Ungheni, Cristina Vicol, cadavrul bărbatului a fost depistat la intrare în satul Stolniceni, pe marginea stângă a carosabilului. Acesta prezenta cu vătămări corporale, iar în preajma locului tragediei au fost depistate cioburi de sticlă și urme de derapare pe carosabil. Oamenii legii au concluzionat că reprezintă caracteristici specifice tamponării unui mijloc de transport de tip motocicletă.

De asemenea, a fost stabilită identitatea cadavrului care s-a dovedit a fi un bărbat de 59 ani din Ungheni, ce activa în calitate de paznic la un depozit de cereale din apropierea satului Stolniceni.

Poliția a identificat suspectul – un minor de 17 ani, domiciliat în aceeași localitate cu victima. Tânărul și-a recunoscut vina și a predat benevol motocicleta de model „Orox R50” cu care a accidentat victima.

Fiind supus testării alcoolscopice cu analizatorul „Drager Alcotest” s-a stabilit la minorul avea o concentrație a vaporilor de alcool în aerul expirat de 0,30 mg/l.

La moment se efectuează acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului.

Foto: IP Ungheni

Articole asemănătoare

Back to top button