fbpx

foto | Sute de persoane au rămas fără curent electric după ce un camion s-a izbit de un pilon electric. Șoferul ar putea fi obligat să achite prejudiciile

Sute de consumatori au rămas astăzi fără curent electric după ce un camion s-a izbit de un pilon electric. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:30, la Hîncești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conducătorul  vehiculului de model Man, de 30 de ani, ar fi pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, ne-a comunicat Cristina Vicol, ofițera de presă a Poliției din Hîncești. Ulterior, mijlocul de transport a tamponat pilonul și a ajuns într-un șanț.

Șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, testul alcoolscopic a stabilit că acesta nu se afla în stare de ebrietate.

Conform Premier Energy, 707 consumatori din orașul Hîncești au rămas fără lumină în urma accidentului. La ora 08:12 aceștia au fost realimentați în baza unei scheme temporare, iar după evacuarea mijlocului de transport au început lucrările de restabilire a LEA.

Accidentul rutier a fost documentat de Inspectoratul Național de Patrulare. Dacă vina conducătorului camionului va fi demonstrată, acesta va fi obligat să achite prejudiciile cauzate rețelelor electrice.

Foto: ÎP Hîncești

Articole asemănătoare

Back to top button