fbpx

foto | Șase persoane au decedat într-un teribil accident rutier, produs în această dimineață

Tragedie pe șosea! În dimineața zilei de 27 noiembrie, șase persoane au decedat în urma unui grav accident de circulație, care s-a produs pe traseul R-30, în apropierea satului Popeasca din raionul Ștefan Vodă. Apelul la serviciul 1112 a fost efectuat la ora 6:56.

Potrivit oamenilor legii, s-a stabilit preliminar că un bărbat de 39 de ani, conducând un camion de marca „MAN”, a încercat să efectueze manevra de depășire a unui tractor, care a ieșit de pe teritoriul stației PECO Tirex Petrol, amplasată pe traseul R-30 și a ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu automobilul de model Chrysler, înmatriculat în România, în care au rămas blocate șase persoane. În consecință, conducătorul automobilului și cei cinci pasageri au decedat pe loc, până la sosirea ambulanței.

Salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au efectuat de urgență lucrări de deblocare, fiind descarcerate din automobilul Chrysler cele șase persoane decedate. În autocamionul avariat se aflau două persoane. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit, iar pasagerul a primit diverse traumatisme și a fost preluat la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului se află serviciile specializate care oferă suport rudelor și stabilesc toate circumstanțele, anunță Poliția. Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Această prezentare necesită JavaScript.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button