fbpx

foto | Opt km de rețea și 130 de becuri LED instalate. În satul Puțintei, condus reprezentanta PP ȘOR, a fost renovat sistemul de iluminare

Localitatea Puțintei din raionul Orhei beneficiază de iluminat stradal în cadrul unui proiect al echipei lui Ilan Șor. Luminile au fost aprinse, recent, pe străzile satului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Puțintei a fost montată o rețea electrică de circa opt kilometri, iar 130 de becuri de tip LED iluminează străzile localității. Punctele de transformare a curentului au fost modernizate, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și stingerea luminilor la anumite ore.

Elena Iațco, primara localității, aleasă din partea echipei lui Ilan Șor, a spus la ceremonia de inaugurare că acest proiect a fost unul dintre cele mai așteptate de către săteni.

„Cu ajutorul lui Ilan Șor reușim să mișcăm lucrurile din loc. Acum iluminatul stradal sau drumurile renovate nu mai par vise irealizabile. Cu susținerea echipei lui Ilan Șor, mă bucur, în calitate de primar, că am susținere deplină”, a spus Iațco.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, prezent la ceremonie, a reiterat că în urmează a fi finalizat proiectul de iluminare stradală a raionului.

„În următoarele zile, încă cel puțin 15 localități din raionul Orhei vor avea sisteme moderne de iluminat stradal. Noi, administrația raionului, împreună cu echipa lui Ilan Șor, facem tot posibilul pentru a ne respecta angajamentul asumat de a ilumina străzile din toate satele raionului Orhei”, a conchis Dinu Țurcanu.

Echipa lui Ilan Șor a anunțat că în acest an va implementa proiecte de iluminat stradal în peste 100 de localități ale țării, inclusiv în toate satele din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor de acolo.

P.

Back to top button